PRO DETECTIVE AGENCY Servicii de recuperari creante

Am infiintat S.C.PRODETECTIVE RECUPERARI CREANTE S.R.L pentru ca avem experienta in identificarea debitorilor si a bunurilor acestora, pentru ca am investigat si rezolvat sute de cazuri economico-financiare complexe, pentru ca lucram cu profesionisti in domeniile detectivistic, juridic, economic-comercial si psihologic, pentru ca dorim sa ajutam cu adevarat oamenii de afaceri corecti sa-si desfasoare activitatile economice intru-un cadru legal si moral, ”curat”, inlaturand excrocii si “teparii de profesie”.

Timpul inseamna bani. De aceea, initiati ACUM demersurile de recuperare a creantelor, apeland la serviciile agentiei noastre pentru a creste sansele de reusita si pentru a va recupera banii sau bunurile intr-un timp cat mai scurt.

Cand debitorii nu mai raspund la telefon, iar demersurile dumneavoastra raman fara finalitate, adresati-va Prodetective Recuperari creante. Asigurati-va ca de rezolvarea problemelor dumneavoastra se ocupa persoane cu o inalta calificare, care pot maximiza sansele de recuperare si intr-un timp cat mai scurt.

Serviciile de recuperare a sumelor de bani se compun dintr-un complex de factori determinanti, din mai multe domenii: stiinte juridice, aptitudini psihologice, abilitati economice… Apelati la Prodetective Recuperari creante, societate specializata in recuperarea creantelor si veti avea acces la toate acestea.

Administratorii societatilor comerciale au obligatia de a initia demersurile de recuperare a creantelor. Degrevati-va de aceasta sarcina si accesati servicii calificate de recuperare a creantelor. In acest fel veti avea mai mult timp pentru dezvoltarea propriei afaceri.

PRODETECTIVE Recuperari creante

Serviciul de recuperare creante va ofera posibilitatea de a va intregi patrimoniul ca urmare a unor facturi neincasate, contracte neonorate, imprumuturi nerestituite sau orice alte creante neincasate, de orice natura.

Nu trebuie decat sa ne trimiteti documentele care stau la baza creantei dumneavoastra prin fax, e-mail sau posta si in cel mai scurt timp unul dintre specialistii nostri va va contacta pentru preluarea cazului.

PROCEDURA GENERALA DE LUCRU

Pentru a putea demara procedura de recuperare a creantelor dumneavoastra, vom incheia un contract de mandat comercial, prin care ne veti imputernici sa ne ocupam de cazul dumneavoastra. Prodetective Recuperari creante va garanteza confidentialitatea totala a informatiilor si datelor cu caracter privat cu care intram in contact pentru solutionarea operatiunilor juridice pentru care suntem mandatati. In acest sens, contractul nostru contine si clauze ferme cu privire la obligativitatea respectarii stricte a confidentialitatii tuturor datelor si informatiilor pe care le aflam ca efect al indeplinirii mandatului incredintat. Angajarea serviciilor de asistenta, consultanta si reprezentare juridica se face in baza unui contract cu durata de minimum 6 luni. Prin contractarea tuturor serviciilor de asistenta, consultanta si reprezentare juridica, clientului i se ofera toata gama de servicii care vor acoperi intreaga sfera de activitate a clientului. Avantajul acestui tip de serviciu consta in faptul ca i se asigura clientului consultanta permanenta si avizata, avand la baza opinia unui intreg colectiv de specialisti in domeniul juridic, economic, comercial care sunt la curent cu particularitatile si evolutia problemelor clientului.